Theaternacht en H.O.I.-showcase

Theaternacht en H.O.I.-showcase

Theaternacht Stadsgehoorzaal: Presentatie en H.O.I-showcase.

Toen de Vlaardingse Stadsgehoorzaal in de zomer van 2007 eindelijk geheel verbouwd was, vroeg men de heren van Het Ongeboren Idee de presentatie van de Theaternacht op 15 en 16 september 2007 op zich te nemen. De heren praatten de hele avond en nacht het programma in de Kleine Zaal aan elkaar middels korte filmpjes.

Naast de presentatie kreeg het collectief midden in de nacht de kans om zelf eens uit te pakken. Het werd de Ongeboren Idee showcase. Martijn speelde en zong twee liedjes met gitaar en I-pod. Benne droeg enkele gedichten voor. Gino vertoonde een surrealistisch, audiovisueel zelfportret. Onno maakte een filmische uiteenzetting over wat nu precies een idee is. Ten slotte bracht ‘grijste rapper ooit’ Sander zijn twee rockende raps “Zeg Kaas” en “Schreeuwer zijn”, met tweede rapper Gino the Rappacino, Onno Maat op gitaar en drummer Lars Stout achter de trommels.

Het was een geweldige nacht vol koffie en blikjes Red Bull, die uiteindelijk (ná het werk..) afgesloten werd met een welverdiend glaasje whiskey, een yoga-sessie en een ontbijtje om 07:00.

Reageren is niet mogelijk.