E-poetry

E-poetry

Van 1 april t/m 13 mei 2007 werkt Het Ongeboren Idee mee aan een expositie in Pand Paulus, aan de Korte Haven te Schiedam, georganiseerd door het Nederlands /Belgische initiatief Galerie 93. Galerie 93 houdt zich bezig met het gebied waarin beeldende kunst en poëzie een relatie met elkaar aangaan. Het Ongeboren Idee, dat geen enkele discipline schuwt, past dus wel in dit straatje.

Voor de expositie is het verfilmde gedicht “Generatie Vraagteken” van Sander Groen, met beeld van Onno Maat en muziek van Marco de Brabander opgenomen in een compilatie van zogenaamde “E-poetry.” Andere deelnemende dichters zijn Mark Boog, Tonnus Oosterhoff en Arnoud Rigter. Het verfilmde gedicht is niet nieuw: sinds juli 2006 is het te downloaden van de HOI-website onder de titel “Container Remix deel IV.”

Container Remix deel IV

Naast de afdeling E-poetry is er werk te zien van diverse kunstenaars, die zowel in beeldende als zinnebeeldende disciplines actief zijn. Onder hen zijn Erwin Adema, Jet Crielaard en Schiedams kunstduo SAGE.

Pand Paulus: Korte Haven 125, 3111BH, Schiedam.
Geopend van vrijdag tot en met zondag van 13:00 tot 17:00.

Voor een digitale catalogus van de tentoonstelling verwijzen wij u naar: http://galerie93.risee.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *